close
رزرو آنلاین هتل
برنج کته بهتر است یا آبکش ؟
در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلی تالار گفتمان آرشیو عضویت ورود نقشه سایت خوراک تماس با ما طراح قالب مترجم قالب
بهترین سایت برای دریافت بیت کویین
حمایتی
تبلیغات 8


                            کانال زندگی شاد 
تبلیغات 9
موضوعات
  • اخبار روز دنیا
  • سرگرمی
  • سلامت
  • مدوزیبایی
  • فرهنگ وهنر
  • گالری تصاویر
  • آشپزی وتغذیه
  • خانه وخانه داری
  • آرایش وزیبائی
  • آرشیو
  • 1395
  • 1394
  • 1393
  • 1392
  • صفحات جانبی
    کسب درآمد
    کسب درآمد


    ایران بازدید
    درحال حاضر بهترین باکس درامدزای ایران


    برنج کته بهتر است یا آبکش ؟

    123 بازدید چهارشنبه 16 بهمن 1392
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

    تا به حال توجه کرده اید که آسیایی ها چاق تر از اروپایی ها و آفریقایی ها هستند ؟

    دلیلش مصرف بالای برنج در کشور های آسیایی است .

    بیشتر آسیایی‌ها در نواحی شکم و ران‌ چاق هستند و علت آن هم عادت نداشتن به ورزش و مصرف بی‌رویه غذاهای نشاسته‌ای است .

    برخی خانواده‌ها از کارشناسان و متخصصان علوم تغذیه می‌پرسند اگر برنج را آبکش کنند از میزان نشاسته‌ آن کاسته می‌شود؟

    آیا ته‌ دیگ به دلیل آن‌ که برشته و نشاسته آن خشک می‌شود، غذایی کم‌ کالری و رژیمی به شمار می‌ رود ؟

    حال باید بگوییم برخلاف تصورعامه که بر اثر شستن زیاد یا آبکش برنج آب شیری‌ رنگی که از آن خارج می‌شود همان مواد نشاسته‌ای موجود در برنج است و با خروج آن این محصول کم‌کالری می‌شود، این موضوع واقعیت ندارد. باید بدانید ساختار دانه برنج نشاسته‌ای است و تا وقتی دانه‌ها به چشم آیند حاوی نشاسته بوده و مصرف بیش از حد آن چاق‌کننده است.

    مهم‌ تر آن‌که شستن زیاد و آبکش‌ کردن برنج به میزان زیادی از فیبر و ویتامین‌های گروه B آن می‌کاهد و محصول را در مقایسه با برنج کته کم‌ارزش‌تر می‌کند.

    خوب است بدانید مقدار این ویتامین‌ها در حین شستن دو درصد افت کرده و اگر آب پخت دور ریخته شود به حداکثر مقدار افت یعنی 10 درصد می‌رسد.

    به همین دلیل برای حفظ ریزمغذی‌های برنج توصیه می‌شود آن را به صورت کته پخته و هرگز آبکش نکنید. در مورد ته‌دیگ برنج هم، خشک و برشته‌شدن آن باعث کاهش مواد نشاسته‌ایش نمی‌شود و مهم‌تر آن‌که درصد زیادی از روغن غذا در ته‌دیگ نفوذ کرده و آن را پرچرب و پرکالری‌تر از پلو می‌کند .

    منبع : جام جم آنلاین

    ارسال نظر
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    حمایتی
    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    کلیک کنید
    ما را در گوگل محبوب کنید ...
    فروشگاه شارژ ارزان قیمت
    تبلیغات 6
    آمارسایت
    ارتباط با مدیر
    آمارگیر
      آمار مطالب
      کل مطالب : 756
      کل نظرات : 0
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 1
      تعداد اعضا : 22
      آمار بازديد
      بازديد امروز : 184
      بازديد ديروز : 1,175
      بازديد کننده امروز : 30
      بازديد کننده ديروز : 36
      گوگل امروز : 3
      گوگل ديروز: 3
      بازديد هفته : 1,900
      بازديد ماه : 5,663
      بازديد سال : 8,137
      بازديد کلي : 856,075
      اطلاعات شما
      آي پي : 54.92.170.149
      مرورگر :
      سيستم عامل :
    مطالب جدید
    • کانال زندگی شاد در تلگرام ( کانال ادمین تابستون داغ )
    • بهترین سایت درآمد از کلیک جهان
    • پیشاپیش سال نو مبـــــــارک
    •   بهترین روش برای افزایش اعضای کانال تلگرام
    • دانلود زیباترین آهنگ حجت دور ولی
    • متن ادبی ویژه شهادت حضرت زهرا
    • باورهای غلط درباره زیبایی
    •  عوارض مهم و جدی صبحانه نخوردن
    • مطالب کانال زندگی شاد
    • حمله هوایی آمریکا به داعش لیبی / 40 نفر کشته شدند
    مطالب پربازدید
    • 19شهریور سالگرد فوت پدر مدیر سایت تابستون داغ
    • دانلود آهنگ شاد اندی به نام حنا
    • پخش آنلاین آهنگ کودکانه تولدت مبارک
    • دانلود آهنگ زیبای تو این زمونه ازامیر بهادر خوارزمی
    • عکس روزبه حصاری - بازیگر نقش علی علایی در سریال یادآوری
    • کاش فرزاد حسنی وآزاده نامداری هم .... /عکس فرزاد حسنی کنار احسان وسولماز
    • مراحل رشد جنین انسان در داخل رحم مادر
    • دانلود شوان از اصغر باکردار
    • همکاری درفروش مسبی
    • رونالدو و دختر جذابترین فوتبالیت /عکس